Afgelopen commissie Economie, Bedrijfsvoering en Openbare Ruimte was een tumultueuze vergadering. Voorbereidingskrediet voor woning locaties is een belangrijk onderwerp. Hoe meer keus hoe beter zou ik zeggen. Er is veel woningnood, ook in Putten. Voor jongeren is het met de huidige prijzen bijna niet te doen om wat te kopen.

Fijn natuurlijk dat er zoveel inwoners op deze vergadering waren afgekomen. Wat mij echter verbaasde dat (volgens mij) de tribune niet vol zat van mensen die een woning zochten, maar vol zat met gesettelde Puttenaren. Zeg maar van mijn leeftijd en ouder (50+). Nu niet direct de doelgroep waarvoor we willen bouwen.

Het voorstel voor het voorbereidingskrediet wordt binnenkort behandeld: donderdag 13 februari. Woningzoekenden, jongeren : laat weten dat je meetelt, voor jullie doen we het.

Putten-Zuid en Husselsesteeg: Allebei zijn het locaties met plussen en minnen, maar waard om te onderzoeken. Mits jullie dat niet vinden. Voor een gewogen oordeel, hoor ik het ook graag wat jullie vinden.

Fractielid

Kees de Goffau

Kees de Goffau (1965) jaar oud en getrouwd met Maja. Ze hebben zeven kinderen. Ze zijn lid van de Gereformeerde Gemeente in Ermelo. Kees is hoofd van een microbiologisch laboratorium. Sinds 2012 is hij raadslid van de SGP in Putten.